JU Centri za socijalni rad

Crna Gora

latinica
ćirilica
SOS1.jpg
SOS1.jpg
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

Posjeta ministarke rada i socijalnog staranja Naide Nišić JU Centru za socijalni rad za Opštinu Danilovgrad

JU Centar za socijalni rad za Opštinu Danilovgrad, u ponedeljak 27. maja, posjetila je ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa saradnicima. Ova posjeta predstavlja važan događaj za naš Centar, kao i priznanje za naš rad i posvećenost u pružanju pomoći i podrške najugroženijim članovima naše zajednice.
Ministarka je tokom posjete obišla naše prostorije i upoznala se sa svakodnevnim radom naših zaposlenih, sa kojima je razgovarala o poslu i uslovima rada u Centru. Razgovaralo se o trenutnim izazovima sa kojima se suočavamo, kao i o mogućnostima za unapređenje usluga koje pružamo korisnicima. Na inicijativu direktora Centra posebnu pažnju je privuklo uređenje kontakt prostorije, koja ima za cilj stvaranje sigurnog i prijatnog okruženja našim najmlađim korisnicima, za koju je ministarka Nišić iskazala dodatnu zainteresovanost i obećala da će Ministarstvo finansijski pomoći nastavak uređenja iste.
Predstavljene su usluge koje ovaj Centar pruža na teritoriji opštine Danilovgrad, kao i projekti i inicijative koje planiramo realizovati u narednom periodu.
Posjeta ministarke je od velike važnosti za naš Centar, jer pruža priliku za direktan dijalog, kao i za podršku i saradnju u budućnosti. Verujemo da je ova posjeta doprinijela boljem razumijevanju naših potreba i da će rezultirati konkretnim koracima ka unapređenju uslova rada i kvaliteta usluga koje pružamo.

28052024 1934

Saopštenje povodom posjete ministarke rada i socijalnog staranja Naide Nišić.pdf

 

Mapa - JU Centri za socijalni rad

mapa centri

faq


propisi


prava


korisnici

„Nasilje u porodici-Putokaz ka izlazu“

Krenimo zajedno

Mapa podrške za žene žrtve porodičnog nasilja 

krenimo zajedno mapa


 

mapa osi 2


logo parakcg


disability logo


logo ckcg

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pogledaj još novosti