JU Centri za socijalni rad

Crna Gora

latinica
ćirilica
SOS1.jpg
SOS1.jpg
Slide 1
Slide 1
previous arrow
next arrow

Međunarodni dan socijalnog rada – Dani otvorenih vrata

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

Centar za socijalni rad za Opštine Bar i Ulcinj u predstojećem periodu, obilježiće Međunarodni dan socijalnih radnika, saopštili su iz ove javne ustanove.

“Ova nedelja predstavlja priliku da se još jednom podsjetimo koliki je značaj socijalnih radnika koji rade u sistemu socijalne zaštite, koji su izazovi koje sa sobom nosi profesija socijalnog rada, kao i da se još jednom društvo prisjeti na principe na kojima počiva ovaj poziv, socijalnu pravdu, ljudska prava, kolektivnu odgovornost i poštovanje različitosti”, istakli su iz JU Centar za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj. 

Oni su pozvali javnost, posebno učenike viših razreda u Srednjim školama, koji su naklonjeni društveno humanističkim područjima interesovanja, da posjete našu ustanovu u periodu od 19.03. 2024. do 22.03.2024. godine, u danima otvorenih vrata, od 13.00 do 14.00h, kada će biti u prilici da se upoznaju bliže sa profesijom socijalnog rada, ulogom socijalnog radnika u Centru za socijalni rad, kroz direktan razgovor sa socijalnim radnicima ove ustanove.

Preuzeto sa: Međunarodni dan socijalnog rada – Dani otvorenih vrata (barinfo.me)

Mapa - JU Centri za socijalni rad

mapa centri

faq


propisi


prava


korisnici

„Nasilje u porodici-Putokaz ka izlazu“

Krenimo zajedno

Mapa podrške za žene žrtve porodičnog nasilja 

krenimo zajedno mapa


 

mapa osi 2


logo parakcg


disability logo


logo ckcg

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Pogledaj još novosti